De kracht van IVM

Wij maken werk veilig 

Wij geloven niet in dikke stapels papier en doelloze oefeningen, veiligheid moet praktisch zijn. Daarom helpen wij onze opdrachtgevers met het zo effectief mogelijk inrichten en bekwamen van hun crisisorganisaties. Want als die crisis komt, wilt u doelmatig en effectief kunnen optreden om het voortbestaan van uw bedrijf niet in gevaar te brengen. Als specialist op het gebied van crisismanagement, zorgen wij ervoor dat uw crisisteam op alles voorbereid is en er staat als het moet. Meer over IVM leest u hier.

Ons team

Alle expertise onder één dak

Mensen moeten vertrouwen hebben in zichzelf zodat ze er staan ten tijde van een crisis. Dit vertrouwen kweek je door te trainen op vaardigheden en te oefenen met potentiële noodsituaties. Ons team van experts zorgt ervoor dat uw mensen dit vertrouwen in zichzelf en elkaar hebben.

Henk Veenvliet

Henk_rond_nw.pngVeiligheidsmanager

Dankzij de combinatie van zijn managementervaring en achtergrond als Hogere Veiligheidskundige, is Henk Veenvliet uitstekend in staat om managementteams te trainen. Hij bekijkt crises vanuit de ogen van manager en veiligheidskundige. Zo kan hij goed ondersteunen bij het uitzetten van beleid dat werkbaar is in de praktijk.

Thérèse Petersen

The-re-se-Petersen.pngSpecialist Opleiden & Oefenen

Als Thérèse Petersen bij een opdrachtgever binnenkomt, analyseert ze eerst de huidige stand van zaken. Ze stemt vervolgens af waar de organisatie heen wil en welke oefendoelen daarbij passen. Ze neemt met de opdrachtgever mogelijke scenario’s door en zorgt ervoor dat de oefening realistisch is en aansluit bij de praktijk.

Dinant Berteler

Dinant_rond.pngCrisisregisseur

Dinant Berteler is als Veiligheidskundige gespecialiseerd in restrisico’s. In zijn rol van crisisregisseur zorgt hij ervoor dat crisissimulaties soepel verlopen, roleplayers aangestuurd worden en alle techniek in orde is. Mocht er van het scenario afgeweken moeten worden of er technisch een kink in de kabel zitten, stuurt hij alles zodanig bij dat de deelnemers aan de simulatie er niets van merken.

Bé van Veen

Be_van_Veen_rond_128.pngHogere Veiligheidskundige

Bé van Veen heeft jarenlange ervaring in het organiseren van oefeningen bij o.a. de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) en de Rijksuniversiteit Groningen. Dankzij zijn brede ervaring met complexe organisaties, is hij in staat om realistische oefeningen te ontwerpen en teams klaar te stomen voor hun uitdagende taak ten tijde van een crisis.

Eva Sipman

Eva_rond.pngSpecialist Crisiscommunicatie

Crisiscommunicatie is altijd tweerichtingsverkeer. Laat u steken vallen, is de kans groot dat u de controle kwijt raakt. Eva Sipman heeft ervaring met grote crises als de Schipholbrand en kan als geen ander inzichtelijk maken wat het effect is van communicatie en de keuzes die u maakt. Met haar relevante feedback leert u hoe u de lead neemt en houdt tijdens een crisis.

Onze opdrachtgevers

windesheim_logo.jpg

vermilion_logo.jpg

UTwente_logo.jpg

Thales_logo.jpg

Tejin_logo.jpg

Stork_logo.jpg

Scania_logo.jpg

saxion_logo.jpg

RDW_logo.jpg

NAM.jpg

Juvaid_logo.jpg

grolsch_logo1.jpg

Frion_logo1.jpg

Attendiz_logo.jpg