Hoe richt ik mijn crisisorganisatie in?

Van theorie naar praktijk

Bedrijven bereiden zich steeds vaker actief voor op crises. En terecht. Hoe beter u voorbereid bent, hoe sneller uw bedrijf weer op volle sterkte is na een crisissituatie. IVM helpt bij de inrichting of aanscherping van uw crisisorganisatie. Wij zoeken naar maximale aansluiting en inbedding in uw bestaande manier van werken. Effectief crisismanagement moet namelijk passen als een jas en werkbaar zijn in de praktijk. 

Advies nodig over uw crisisorganisatie?

088 - 166 3000

Stuur een maiL

Vierstappenplan

overkoepelend_model.png

Wij ontwerpen een werkwijze voor uw crisisteam die voor uw organisatie een logische stap vormt. Afhankelijk van de huidige status van uw crisisorganisatie kunt u op verschillende momenten instappen.

Business Continuity Specialist

Willy Antonissen

Effectief crisismanagement moet passen als een jas en werkbaar zijn in de praktijk.

We starten het traject met een interview waarbij we vragen naar het probleem van de klant en naar de behoeftes. We vragen ook naar wat al aanwezig is en waar mensen tegenaan lopen. Deze vragen leiden tot een inventarisatie van de belangrijkste dreigingen en de impact ervan op de organisatie. Aan de hand hiervan geven we een advies over een passende inrichting van de crisisorganisatie.