Tools

Wat heeft u echt nodig? Wij maken het!

Om effectief en efficiënt te kunnen werken, maken wij gebruik van verschillende tools. Van checklists en scenariokaarten, tot apps en op maat gemaakte methodieken. Omdat ieder bedrijf en iedere crisis anders is, is iedere tool maatwerk. Het uitgangspunt is echter altijd hetzelfde: pragmatische tools die juist ten tijde van een crisis hun nut bewijzen.

Benieuwd hoe onze tools u helpen?

088 - 166 3000

Stuur een maiL

Checklists


Zowel voor, tijdens als na een crisis zijn checklists onmisbaar. Van onderhoudschecklist tot een actiechecklist, als u onder grote druk staat, zorgen deze checklists ervoor dat u geen essentiële stappen over het hoofd ziet. Onze checklists bevatten geen overbodige stappen en zijn direct en de praktijk toepasbaar.

Methodiek


In crisismanagement wordt veel met het BOB-model gewerkt. BOB staat voor Beeldvorming, Oordeelsvorming en Besluitvorming. Wij hebben dit model vereenvoudigd en werken met onze eigen Kijk - Denk - Doe methode. Dankzij deze methodiek is het eenvoudig om met een strakke agenda te werken.

Houvast

Tijdens een crisis raak je makkelijk het overzicht kwijt. Onze tools bieden houvast in chaotische tijden en bewijzen keer op keer hun toegevoegde waarde.
Thérèse Petersen, Specialist Opleiden & Oefenen